BARF

Det har aldrig været nemmere at fodre din hund og kat med BARF

DogSpirit’s Original BARF BEGINNING

DogSpirit’s Original BARF LIFETIME

DogSpirit’s Original BARF VEGATABLE ANTI AGEING

 Marianne Thornberg har under navnet DogSpirit’s Original BARF udviklet et foder med kilde til Dr. Ian Billinghurst, hvor du sikrer at din hund og kat får alt det vi ved din hund og kat har brug for, dvs. optimal ernæring og ikke bare tilfredsstillende ernæring.

Du kan få det hos Original BARF forhandlere landet over. Eller du kan selv blive forhandler af det.

Det er let og enkelt og det eneste du skal gøre er at åbne en pose og tage den mængde op, som din hund og kat skal have.

Der er mange varianter og hver variant med indhold fra kun en dyreart, ganske enkelt fordi nogle dyrearters kød er særdeles egnede til hunde/katte med inflammationer, mave/tarm problemer, forebyggelse, vækst, overvægt, undervægt, andre sygdomme og andre ikke. Det ved din forhandler.

 

 

Varianter: Okse, kylling, kalkun, kalv, hest, lam, struds, laks, kronvildt

Alle leveres løsfrossent i 1kg poser, der let opbevares i fryseren.

Produkterne er lavet på baggrund af principperne for hvad rovdyr evolutionært har behov for og tilsat den mest optimale sammensætning til understøttelse af den verden vore hunde og katte nu er en del af, således at vore lodne familiemedlemmer får mulighed for at nyde den længste levetid som muligt og med den største frihed fra sygdom.

 

DogSpirit’s Original BARF Beginning, Lifetime og Anti Ageing er fremstillet af friske råvarer, ikke tilberedt på nogen som helst måde, indeholder ikke farvestoffer og konserveringsmidler  og de dyr der har lagt krop til er alle såkaldte velfærdsdyr, dvs. dyr der har haft mulighed for at ernære sig i den fri natur.

  

 

DogSpirit’s Original BARF Beginning Dog under 8 uger

Indhold: Muskelkød, Hjerte, Lever, Nyre, Knuste ben, 5 slags Frugt, 12 slags Grønt, Kelp, Lucerneblade og Lakseolie. Leveres i tern eller hakket.

Kan også bruges som overgang til BARF i 1-2 uger for hunde over 8 uger der hidtidig har fået tørfoder. Der gives derudover Dino ben, så de lærer at gnave, rive og flå og ikke bare sluge.

  Fodringsprocedure: 

4-8 uger: Et eksempel: Modermælk + Beginning som tilskud (mere og mere i takt med hvalpen tager mindre og mindre modermælk) + Hele Rå Kødfulde Ben (lære at spise ben/aktivering = Dino Ben)

 7-8 uger: Et eksempel hvalpen levner ved en mængde på 300g: Modermælk + 150g Beginning + 150g Hele Rå Kødfulde Ben som spises helt + Dino Ben.

Beginning og Hele rå kødfulde ben gives i hvert sit måltid!!

Giv gerne et helt råt æg med skal hver uge sammen med lidt Cultura Naturel.

Du bør IKKE give kallun og Lifetime til hunde under 8 uger!!

Virker hvalpen ekstremt sulten ved kun 2 måltider (og det ikke er kedsomhed) giv 3 måltider eller flere dagligt: Et eksempel: 2 store, hvor det der levnes gives som hhv. andet og tredje måltid. osv.

At levne (hvis spist det meste og går hen og lægger sig roligt ned og slår mave) = mæt

Hele (dvs. ikke hakket) Rå Kødfulde Ben i forholdet 70-80% ben og 30-20% kød der spises helt kan være: Halse, Haler, Ribben, Rygge, Struber, Vinger, Kæber. Ben kan være fra fjerkræ, hov- og klovdyr samt fisk.

Dino Ben = så store at de umiddelbart ikke kan spises!! Vovse lærer at rive, flå, gnave og ikke bare sluge. Derudover fungerer de som aktivering for krop og sind.

 

DogSpirit’s Original BARF Lifetime Dog over 8 uger

 Indeholder: Muskelkød, Hjerte, Lever, Nyre, 5 slags Frugt, 12 slags Grønt, Kelp, Lucerneblade, frisk Hvidløg og Lakseolie. Leveres i tern eller hakket.

 

Hvor meget: Retningslinier:

Hvalpe små til medium 6-8% af kropsvægt

Hvalpe store 3-5% af kropsvægt

Voksne 1–3% af kropsvægt

 

Hvordan:

45% Lifetime(=14dg/mdr.) + 45% Hele Rå Kødfulde Ben(=14 dg/mdr.)+ 10% kallun(=2 dg/mdr.) (eller 50%(=15 dg/mdr.) + 50%(=15 dg/mdr.) og ikke kallun)

 • Giv gerne et helt råt æg (fra fritgående høns) med skal hver uge (ikke hvis der er allergi heroverfor) med lidt Cultura Naturel

Overvægt, ”vokseværk”, behov for mindre fedt og hund over 6 år lidt eksempler:

 • 40% + 40% + 10% + 10% DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing eller
 • 40% + 40% + 20% DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing og ikke kallun eller
 • 30% + 30% + 10% + 30% DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing

 

Undervægt: mere % af kropsvægt end det givne.

Over 8 uger: opstart fra tørt til hund der umiddelbart nægter Hel Rå Kødfulde Ben, ”finspisere”:

 • Første 1-2 uger: Beginning + Hele Rå Kødfulde Ben (lære at spise ben/aktivering = Dino Ben)
 • Herefter: Lifetime og Hele Rå Kødfulde Ben hver sin dag

 

Fodringsprocedure:

 • LIFETIME den ene dag (14 gange pr. mdr.) og
 • Hele Rå Kødfulde Ben den næste dag (14 gange pr. mdr.) +
 • 2 dage kallun +
 • Dino Ben (til hunden ikke gider dette ben (måske 1 dag el. 5 dage))

Gives der mere end et måltid om dagen er det en god ide stadig at give Lifetime den ene dag og Hele Rå Kødfulde ben den næste.

 

 • Ved overvægt, behov for mindre fedt, hurtig vækst:
  • Nedsættes antal dage ligeligt fsa. Lifetime og Hele Rå Kødfulde Ben, der så erstattes af DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing dage eller DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing tilsættes Lifetime og/eller kallun dagene

 

 1. Mandag, når du går på arbejde
 2. Tirsdag, når du kommer hjem fra arbejde
 3. Onsdag, lige inden du går i seng

Og så gentages proceduren ……….

 

Virker hunden ekstremt sulten ved kun 1 måltid (og det ikke er kedsomhed) giv 2 måltider dagligt eller flere: Et eksempel: et stort, hvor der levnes og det der levnes som andet måltid. At levne (hvis spist det meste og går hen og lægger sig roligt ned og slår mave) = mæt

 

Hele (dvs. ikke hakket) Rå Kødfulde Ben i forholdet 70-80% ben og 30-20% kød der spises helt kan være: Halse, Haler, Ribben, Rygge, Struber, Vinger, Kæber. Ben kan være fra fjerkræ, hov- og klovdyr samt fisk.

 

Dino Ben = så store at de umiddelbart ikke kan spises!! Vovse lærer at rive, flå, gnave og ikke bare sluge. Derudover fungerer de som aktivering for krop og sind.

 

DogSpirit’s Original BARF Lifetime CAT

Indeholder: Muskelkød, Hjerte, Lever, Nyre, Knuste ben, 5 slags Frugt, 12 slags Grønt, Kelp, Lucerneblade, Taurin og Lakseolie. Leveres i tern eller hakket.

 

Hvor meget: Som udgangspunkt 3-8% af kropsvægt

Hvor meget: Retningslinier:

Fra 8 uger: 6-8% af kropsvægt

Over 1 år: 3-5% af kropsvægt

Over 6 år: 2–3% af kropsvægt

 

Hvordan:

4-12 uger: Modermælk + Lifetime som tilskud (mere og mere i takt med killingen tager mindre og mindre modermælk) + Natdyrsaften (lære at spise ben/aktivering)

 

Over 12 uger

Lifetime 90% + Natdyrsaften 10% ca. 3 gange om ugen fx en lille vinge, hals, hel daggammelkylling eller lignende, der spises hel). Et eksempel: katten levner ved 300g = 270g Lifetime + 30g Natdyr

 

 • Giv gerne et 1/2 råt æg (fra fritgående høns) med lidt Cultura naturel om ugen.

 

Overvægt, ”vokseværk” og kat over 6 år lidt eksempler:

 • 85%(250g) + 5%(20g) + 10%(30g) DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing eller
 • 80%(240g) + 5%(20g) + 15%(45g) DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing

 

Undervægt: mere % af kropsvægt end det givne

 

Fodringsprocedure 2 – 4 gange i døgnet:

 

 • hver dag Lifetime
 • ca. 3 gange om ugen ”Natdyrsaften”

 

 • Ved overvægt, hurtig vækst:
  • Nedsættes mængde Lifetime og Natdyrsaften, der så erstattes af DogSpirit’s Original BARF Vegatable Anti Ageing, der iblandes Lifetime

 

Virker katten ekstremt sulten ved kun 2 måltider (og det ikke er kedsomhed) giv 3 måltider dagligt eller flere: Et eksempel: 2 store, hvor der levnes og det der levnes som hhv. andet og tredje måltid. osv.

 

At levne (hvis spist det meste og går hen og lægger sig roligt ned og slår mave) = mæt

De færreste katte kan lide kold mad. En god ide kan være at lægge foderet i en pose og så ned i en skål med varmt vand til foderet har kropstemperatur.

Hele (dvs. ikke hakket) Rå Kødfulde Ben ”Natdyrsaften” i forholdet 70-80% ben og 30-20% kød der spises helt kan være: Halse, Haler, Ribben, Rygge, Struber, Vinger, Kæber. Ben kan være fra fjerkræ, hov- og klovdyr samt fisk

DogSpirit’s Original BARF VEGATABLE ANTI AGEING

 

Indeholder: spinat, bladselleri, persille, tomat, rødbede, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, gul peberfrugt, gulerødder, broccoli, blomkål, karse, blåbær, pære, æble, hindbær, appelsin.

 

Vore hunde og katte lever i en verden, hvor der er stor belastning fra især det ydre miljø i form af forurening, støj, uro, kommunikationsproblemer arter på tværs mv., hvilket øger frigivelsen af frie radikaler.

 

DogSpirit’s Original BARF VEGATABLE ANTI AGEING er i både DogSpirit’s Original BARF Beginning og Lifetime til både hund og kat. Leveres i tern eller hakket.

 

DogSpirit’s Original BARF VEGATABLE ANTI AGEING er ideel til hunde og katte over 6 år, ”vokseværk”, overvægt, behov for nedsat fedtindhold og hvor DogSpirit’s Original BARF Lifetime og Hele Rå Kødfulde Ben nedsættes ligeligt og erstattes med samme mængde af DogSpirit’s Original BARF Anti Ageing

 

Hvorfor grønt: Fibre, der styrker mave- tarm funktionen og forebygger fedme, IBD, diabetes og pancreatitis. Proppet med enzymer, mineraler, vitaminer, antioxydanter og essentielle

fedtsyrer.

 

Hvorfor frugt: Frugt indeholder antioxydanter der fanger de frie radikaler (der laver trafikuheld = sygdomme og forårsager tilfældig ældning) fra både det indre og ydre miljø. Frugt er proppet med enzymer, mineraler, vitaminer, antioxydanter og essentielle fedtsyrer.

 

Hvordan: Se under Lifetime og Beginning Dog & Cat. Kan med fordel iblandes Lifetime og Beginning og/eller kallun og æg/Cultura i fald det ikke spises alene.

 

 

Comments are closed.